top of page

The Unicorn Poop dice set

Deze titel is uitgeroepen tot de leukste titel die ik mijn sets heb gegeven. Naast dat ik zelf het een geinige titel vind, hebben mijn volgers op Instagram dit ook vaak genoeg laten weten. Hoe ik er op gekomen ben, geen idee...Maar het blijft altijd een uitdaging om een passende naam voor mijn sets te bedenken.
Er is ook een nieuwe vorm van de d6 dobbelsteen bij gekomen. De meest bekende dobbelsteen die er is en dat is wel de Pip dobbelsteen. Hier had ik ook een Unicorn Poop set voor gemaakt, alleen daar heb ik een glitter bij gestopt die de steen niet meer transparant maakt. Oepsie!Maar dan net een beetje anders.
The Unicorn Poop Pip dice set

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Singles

Get discount if you already have some custom dice made by me. See the commissions page for more information

bottom of page