top of page

The Rhodochrosite dice set

Deze is was de moeilijkste set die ik ooit heb gemaakt! In deze dobbelsteen zitten wel 8 tot 10 lagen resin. Dit betekend dat elke laag apart moet uitharden om vervolgens de volgende laag eroverheen te gieten. Met daarnaast de angst dat er daardoor bubbels ontstaan halverwege en je dobbelsteen alsnog mislukt is. Alleen kom je daar dan een week later achter als je hem uit de mal haalt.


Deze set heb ik in opdracht gemaakt, maar was zeker een super leuke uitdaging. De set is gebaseerd op de Rhososietsteen. Ik heb heel veel toffe reacties gehad op deze set en volgens mij is hij dan ook goed gelukt!


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Get discount if you already have some custom dice made by me. See the commissions page for more information

bottom of page