top of page

The love for dice

Laatst krijg ik zoveel vragen voor custom dice sets en dat is fantastisch, alleen dit was een bijzondere opdracht. Ik kreeg de opdracht om 5 D20's te maken voor een hele toffe, enthousiaste groep mensen. Ze wilden graag een d20 gebaseerd op hun character. Dit vind ik echt de leukste soort opdrachten die er zijn, want je krijgt een kijkje in het leven van deze characters. Aan het einde van de opdracht heb ik echt het gevoel dat ik ze ook goed ben gaan kennen. Daarnaast heb ik heel close contact met de gene voor die de opdracht is en dat maakt mijn werk zo bijzonder. Iedereen is altijd zo mega enthousiast over wat ik maak en dat blijft toch elke keer verrassend. Mijn dank voor jullie liefde voor mijn werk en dice!


24 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Maddy
Maddy
Apr 07, 2021

Echt heel erg bedankt, Floor!! Ze zijn allemaal supermooi geworden (maar mijn rode voor Catia het allermooiste 😇) en je kunt zien hoeveel werk en liefde erin zit. 🥰 Ik kom zeker nog eens bij je aankloppen voor andere characters!

Like

Pien
Pien
Apr 07, 2021

DE PAARSE IS DE MOOISTE!! ;)


We zijn zo goed geholpen door jou Floor! En allemaal mega blij met het resultaat. Het is 10x zo mooi als dat wij vantevoren hadden kunnen bedenken en je hebt echt persoonlijk naar ieder character gekeken. Dankjewel 🙏🏻🙏🏻

Like

Get discount if you already have some custom dice made by me. See the commissions page for more information

bottom of page