top of page

The Dark Confetti Dice

Dit was eigenlijk een uit de hand gelopen experiment. Dat zijn vaak de betere dice die ik maak op een of andere manier. Zodra ik iets niet plan om te maken, wordt het top! Het probleem daarvan is alleen dat ik nooit meer weet wat ik precies heb gedaan...

Ik weet oprecht niet wat ik heb gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Dit heb ik wel geprobeerd overigens. Ik heb namelijk een Big D20 proberen te maken. Die kwam niet hetzelfde uit de mal als de polydice set. In deze set waren niet alle dobbelstenen gelukt, dus die heb ik ook geprobeerd opnieuw te maken. Weer niet hetzelfde resultaat, maar kwam wel in de buurt. Tot nu toe heb ik niet meer geprobeerd om deze set opnieuw te maken.

Misschien wordt dat weer eens tijd....?Ook wel door sommige de Galaxy 2.0 genoemd
The Dark Confetti Dice set

Dit zijn toch echt andere soort stenen als je het mij vraagt?


#Dice #Dark #Glitter #Confusing #Galaxy #Experiment

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Singles

Get discount if you already have some custom dice made by me. See the commissions page for more information

bottom of page