top of page

New Logo

Samen met Arcana Cast ben ik al een tijdje aan het zoeken naar een nieuw ontwerp voor mijn logo. Hierin wilde ik meer de fantasie en mysterie van DnD samen brengen met de mijn D6 logo. Na lang zoeken en het harde werken van de mannen van Arcana Cast is dit het resultaat geworden. Het is fantastisch al zeg ik het zelf!


De Credits gaan naar Arcana Cast, een bedrijf die 3D dice masters print en logo ontwerpen maakt. Hun werk is echt fantastisch en ze echt top om mee te werken. Ze zullen niet stoppen totdat je tevreden bent. Special thanks gaat naar Mike, hij is onder andere logo ontwerper van het bedrijf, maar heeft voor mij de video en het logo ontworpen.5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Singles

Get discount if you already have some custom dice made by me. See the commissions page for more information

bottom of page