top of page

Mijn eerste dice set

In mei 2020 begon ik met het maken van mijn dobbelstenen. Het maken van deze dobbelstenen was in eerste instantie een hobby die ik uit wilde proberen. Al gauw kreeg ik de smaak te pakken en kwamen er best wel mooie ontwerpen uit. Zo mooi dat mij vrienden me aanspoorde om ze te gaan verkopen.

Hierbij presenteer ik u. Mijn eerste verkochte dice set!


De eerste dice set die ik heb verkocht
The Mermaid dice set

Hierna volgde al snel een serie van dit ontwerp.


Je ziet hier de verschillende sets die ik met dit ontwerp heb gemaakt. De foto op rechts is de laatste variant die ik tot nu toe heb gemaakt.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Singles

Comments


Get discount if you already have some custom dice made by me. See the commissions page for more information

bottom of page